Arrangementen met:
- soepbuffet
- hoofdgerecht
- 3 desserts
Soepen keuze uit 2 of 3 soorten (afhankelijk van het aantal personen):
- tomatensoep met balletjes
- runderbouillon met soepvlees en soepgroenten
- wildbouillon met een kwarteleitje
- kerriecrèmesoep met kip
- uiensoep
In de aspergeperiode kan men een soep laten vervallen en vervangen door aspergesoep.
Hoofdgerechten:
- lamsbout
rosbief
riellander rib - zalm
rosbief - zalm
rosbief
lamsbout - piepkuikenfilet 'Sultana'
zalmfilet
lamsbout met mintsaus - kalfssucade met madeirasaus
rosbief met pepersaus - zalmfilet
zonnevisfilet met dragonsaus
rosbief met pepersaus - everzwijnfilet aan het stuk met mosterdsaus
rosbief met pepersaus
lamsbout met mintsaus - varkensfilet aan het stuk met bospaddestoelensaus
rosbief met pepersaus
lamsbout met mintsaus - ossebucco
varkensmedaillon met champignonsaus
zalmfilet
In het wildseizoen:
- konijnenbout met een saus van kriekbier
parelhoentje met een saus orange - konijnenboutjes
parelhoen - hazepeper
Groentengarnituur keuze uit:
- harricots vert omwikkeld met spek
- spruitjes
- witlof omwikkeld met ham
- bloemkoolroosjes met kerriesausje
- ratatouille
- worteltjes (standaard bij vis)
- gevuld tomaatje
- venkel
Salade komt er standaard bij.
Aardappelgarnituur standaard:
Pommes gratin, gebakken aardappelen, eventueel rijst.
Bij het wild:
Kastanjepuree met kruiden en rode kool.
Desserts keuze uit:
- kersenflambé of gevulde perziken flambé of geflambeerde flensjes
- verse fruitsalade
- dame blanche ijs
Bij het arrangement heeft men keuze uit 3 desserts.
Extra of supplement:
- huisgemaakte kaneelparfait
- croque en bouche 30 bolletjes
- grand dessert
- toeslag grand dessert i.p.v. 3 desserts
- brandende ijstaart (ca. 30 personen)
Extra voorgerechten:
- cocktail Monica: cocktail van kipfilet, bleekselderij, appel, mandarijntjes en kerrieroom
- cocktail fruits de mère: zeevruchtencocktail gevuld met o.a. garnalen, zalm, kabeljauw, heilbot, met een cocktailsaus
- gerookte kalkoenfilet op een frisse salade met pijnboompitten en frambozendressing
- ardennerham met meloen
- huisgemaakte carpaccio met parmezaanse kaas en een basilicumdressing
- visbordje bestaande uit tomaatje gevuld met hollandse garnaaltjes, komkommer gevuld met zalmmousse, gerookte zalm, gerookte paling, gerookte forel geserveerd met mierikswortelroom
Afhankelijk van het seizoen:
- asperges met gerookte zalm
- asperges met gekookte ham
Deze prijs is inclusief BTW, borden, bestek, papieren servetten, linnen voor de buffettafel, transport en afwas.